TM-Studio

TM-StudioTom Meuwese als producer, arrangeur, componist en muzikant….in de TM-Studio.

Stel U:

  • heeft zelf een lied gecomponeerd en wilt daarvoor een passende orkestband  met een hoogwaardig en origineel arrangement voor Uzelf of voor een speciale gelegenheid bv: een verjaardag, bruiloft, (carnavals)vereniging of club of schlager/songfestival.
  • heeft een tekst gemaakt op een bestaand nummer en zoekt daarvoor een orkestband op maat in voor U de goede toonhoogte.
  • wilt een eigen medley van uw favorieten nummers met mooie overgangen.
  • zoekt muziek als achtergrond voor b.v. Uw commercial of film.
  • zoekt een passende nieuwe melodie, gecomponeerd op Uw zelfgemaakte tekst.

Het kan zijn dat Uw idee/wens hier niet bij staat, maar dan horen wij dat natuurlijk graag van U
De TM-studio wordt gerund door Tom Meuwese die al meer dan 40 jaar professioneel actief is in de muziek, zowel in studio’s als op de bühne in diverse orkesten en groepen, en met veel enthousiasme en vakkennis aan Uw muzikale wensen voldoet.
Als muzikant staat zijn liefde voor het vak dan ook hoog in het vaandel en dat uit zich dan ook in zijn zorg en kwaliteit van originele arrangementen en opnames.

Hier ligt dan ook zijn grote kracht, want met zijn jarenlange studio ervaring als zowel producer, arrangeur, componist, musicus en technicus weet hij elke opname tot een meer dan bevredigend einde te brengen. Hij werkt dan ook met het meest moderne  instrumentarium
Hij speelt alle instrumenten in, mixt de sporen en neemt de mastering voor zijn rekening.
Kortom een all-in-one oplossing voor Uw muzikale productie en een investering in exclusiviteit en klasse voor al Uw orkestbanden en/of CD productie.

Audio

Hieronder vindt u een kleine selectie van enkele voorbeelden van opnames uit de TM-Studio.

Nieuwsgierig geworden? Vragen, wensen of ideeën?
Gewoon even bellen of mailen!
Tot ziens of tot horens… wat U wilt !