Seniorenprogramma

Tom Meuwese

Foto: Chrisje Staal

Een heel belangrijk onderdeel van het zeer uitgebreide muziekprogramma van Tom Meuwese is muziek voor de ouderen onder ons. Tom is dan ook al meer dan 40 jaar een graag geziene gast in vele verzorgings- en verpleegtehuizen die ons land rijk is. Met het grootste gemak schakelt hij om naar de muziek van b.v. Louis Davids, Eddy Christiani, Conny Froboess en vele andere coryfeeën uit de 40, 50 -en 60er jaren die dan ook uit volle borst mee worden gezongen. Een Tango, Engelse wals, losse Polka en zelfs de Veleta zitten in zijn grote repertoire. Allemaal live gespeeld en gezongen door Tom. Tevens is er een mogelijkheid voor speciale themamiddagen, zoals Nederlandstalig, Duitstalig, Country, Evergreens, Carnaval en zelfs High Tea. Kortom, muziek voor elk wat wils.

Vele reacties na afloop van zijn optreden zijn dan ook meestal van: “Gezellig! Eindelijk weer eens muziek voor onze leeftijd” en dan ook nog op een zeer zeker niet storend geluidsvolume waardoor een praatje maken tussendoor ook nog mogelijk is.

Luistert U naar de onderstaande geluidsfragmenten van deze muziek voor senioren die nooit verloren mag gaan en die door Tom altijd gekoesterd zal worden.

Audio